Wat wij voor je kunnen doen

Ons Portfolio

Portfolio

In opdracht van Vereniging Rotterdam Central district maken wij sinds 2021 onder de naam RCD Publishers het RCD Magazine. RCD Magazine is een Engelstalig Magazine waarin alle gebruikers van het gebied een plekje krijgen. De doelgroepen zijn medewerkers, bewoners, bezoekers, studenten, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, ambtenaren/wethouders van Gemeente Rotterdam.

In opdracht van Stichting Hello Zuidas maakt Zuidas Publishers al jaren het Hello Zuidas magazine. Dit Engelstalige magazine is een fenomeen in het gebied en draagt intensief bij aan de Zuidas community. De doelgroepen zijn medewerkers, bewoners, bezoekers, studenten, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, (hoge) ambtenaren van Zuidas, Gemeente Amsterdam en omgeving.

Namens Corporate Housing Factory hebben wij het Corporate Housing Factory Magazine mogen produceren vanwege het vijfjarige bestaan van dit bedrijf. Dit is een heel mooie glossy geworden met veel interessante en internationale verhalen.

Voor CIC Rotterdam (Cambridge Innovation Center) maken wij hun jaarlijkse Impact Report in de vorm van een magazine. In dit rapport wordt onder andere een overzicht gepresenteerd van de ontwikkelingen binnen de CIC Community op het gebied van banen, investeringen en duurzaamheid. Ook interviewen wij een aantal ondernemers over hun ambitie en keuze voor CIC.

In opdracht van Eefje Voogd Makelaardij hebben wij het Eefje Voogd Magazine mogen maken vanwege het tienjarige bestaan van dit makelaarskantoor. We hebben het hele team betrokken bij de ontwikkeling van dit blad en dit was een geweldig leuk proces!

Namens Corporate Housing Factory hebben wij het Corporate Housing Factory Magazine mogen produceren vanwege het vijfjarige bestaan van dit bedrijf. Dit is een heel mooie glossy geworden met veel interessante en internationale verhalen.

In opdracht van Firm24 mochten wij hun eigen Firm24 Magazine maken. Bij dit platform voor én door ondernemers hoort logischerwijs een tijdschrift waarin de ondernemer een podium krijgt en voorop staat – en dat is gelukt! Wat een inspirerend project om aan te mogen werken! 

Voor Mammoet, een groot logistiek transportbedrijf, maken we twee keer per jaar hun bedrijfsmagazine Mammoet Connect waarin we hun werknemers een gezicht geven. Hiervoor spreken we deze hardwerkende en toegewijde medewerkers en brengen we hun strategie in beeld.  

×

Hoi!

Hier kun je met ons contact opnemen via Whatsapp. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@rcdpublishers.nl.

× Hoe kan ik je helpen?