Trots op de nieuwe editie van het RCD Magazine

Wat is het toch mooi om dit magazine te mogen maken! We spreken iedere keer weer zoveel interessante, hardwerkende en innovatieve ondernemers en partijen dat het elke editie weer een feestje is om op pad te gaan voor alle interviews. We werken inmiddels alweer twee jaar aan RCD Magazine en worden keer op keer geïnspireerd door de prachtige gebouwen (zoals het monumentale Groot Handelsgebouw, waar we ook met trots zelf gevestigd zijn), de mix aan mensen en bedrijven en de werkmentaliteit in deze stad. We staan op de foto met de allernieuwste editie van het RCD Magazine in handen, waarvan de cover wordt gesierd Chantal Zeegers, wethouder Klimaat, Bouwen en Wonen voor de Gemeente Rotterdam. Je kan het nieuwe nummer vanaf nu weer overal vinden in het gebied, maar natuurlijk ook ONLINE lezen. Veel leesplezier!

×

Hoi!

Hier kun je met ons contact opnemen via Whatsapp. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@rcdpublishers.nl.

× Hoe kan ik je helpen?