Onze volgende special… Education & Talent!

Wat zijn we trots op de laatste edities van RCD Magazine. Stuk voor stuk gevuld met mooie en inspirerende verhalen, en niet te vergeten: iedere editie bevatte weer een interessante special. De eerste editie van 2023 is net naar de drukker en wordt binnenkort verspreid (later meer…), maar we zijn alweer druk bezig met het volgende nummer.

In de aankomende editie van RCD Magazine publiceren we een special die volledig gewijd is aan Education & Talent! Heb jij iets leuks te vertellen over dit onderwerp, maakt jouw bedrijf of organisatie grote stappen op dit gebied of is er iets anders wat je graag met ons wilt delen? Neem dan vooral contact met ons op! 

×

Hoi!

Hier kun je met ons contact opnemen via Whatsapp. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@rcdpublishers.nl.

× Hoe kan ik je helpen?